BillKiller
Letöltés
BillKiller alkalmazás2022-09-08T06:37:41+00:00

BillKiller alkalmazás

Hogyan működik a BillKiller alkalmazás?
Hogyan működik a BillKiller alkalmazás?

Mi az a BillKiller?

A BillKiller egy ingyenes androidos alkalmazás, amivel gyorsan, biztonságosan és egyszerűen megtalálhatod a felhasználói szokásaidnak megfelelő, legolcsóbb mobiltarifa-csomagot.
  • Biztonságos
  • Teljes körű
  • Ingyenes
  • Független
  • Adatalapú
  • Biztonságos
  • Teljes körű
  • Ingyenes
  • Független
  • Adatalapú
Hogyan működik a BillKiller alkalmazás?

Hogy működik
a BillKiller?

Hogy működik
a BillKiller?

BillKiller alkalmazás letöltése
BillKiller alkalmazás letöltése

Kattints a „Letöltés” gombra és engedélyezd a BillKiller alkalmazás mentését androidos telefonodon. Ha szükséges, engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.

Letöltés

Hogy működik
a BillKiller?

BillKiller alkalmazás használata
BillKiller alkalmazás használata

A sikeres telepítést követően nyisd meg az alkalmazást és fejezd be a regisztrációdat egyszerűen.

Hogy működik
a BillKiller?

BillKiller alkalmazás működése
BillKiller alkalmazás működése

A regisztrációd megerősítése után már csak a forgalmi adataidhoz kell hozzáférést adnod. Az egyedi hívásadataidhoz, az üzeneteid tartalmához és a böngészési előzményeidhez ezt követően sem fogunk hozzáférni.

Hogy működik
a BillKiller?

Mobildíjcsomag-váltás a BillKillerrel
Mobildíjcsomag-váltás a BillKillerrel

Az algoritmus másodpercek alatt összehasonlítja a beszélgetési, SMS-ezési és internetezési szokásaidat a piacon elérhető tarifacsomagok feltételeivel és listázza a hozzád leginkább passzoló ajánlatokat.

Hogy működik
a BillKiller?

Mobildíjcsökkentés a BillKillerrel
Mobildíjcsökkentés a BillKillerrel

Nézd meg, melyik csomaggal mennyit spórolhatsz havi és éves szinten, válaszd ki a neked leginkább megfelelőt és rendeld meg az új előfizetésedet a szolgáltató weboldalán.

GY.I.K.

GY.I.K.

Telepítés

Mennyi idő telepíteni az alkalmazást? Mikor kapom meg a személyre szabott ajánlatokat?2021-11-25T14:38:29+00:00

Az alkalmazás 1-2 perc alatt telepíthető és a regisztrációt követően használatba is veheted. Az ajánlatok és a forgalmi adatok elemzése és összevetése mindössze pár másodpercet vesz igénybe.

Mi az az APK fájl és miért kell külön engedélyeznem a mentését?2021-11-25T14:34:37+00:00

Az APK az Android operációs rendszerre fejlesztett, alkalmazások telepítésére használt tömörített fájlformátum. A Google Play Áruházból letöltött alkalmazások ugyanebben a formátumban kerülnek a telefonodra.

Miért van szükség regisztrációra és a személyes adataim megadására?2021-11-25T14:35:13+00:00

Az e-mail címedre azért van szükségünk, hogy visszaigazolhassuk a regisztrációdat és létrejöhessen köztünk az alkalmazásban nyújtott szolgáltatásainkra vonatkozó megállapodás.

A nevedre és a telefonszámodra pedig azért, hogy az alkalmazás használata közben (és ha ehhez kifejezetten hozzájárulsz, után is) gördülékenyen tudjunk veled kommunikálni.

Miért kell a BillKiller telepítéséhez engedélyeznem az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat?2021-11-25T14:35:29+00:00

Az androidos készülékeken alapesetben biztonsági okokból nem engedélyezett a manuális telepítés. Ha meggyőződtél róla, hogy megbízható forrásból származó fájlt szeretnél futtatni a telefonodon, a telepítést a következő menüpontban engedélyezheted: Beállítások > Biztonság > Ismeretlen források (Samsung készüléken: Beállítások > Zárolt képernyő és védelem > Ismeretlen források).

Használat és funkciók

Ingyenes a BillKiller alkalmazás?2021-11-29T07:22:35+00:00

Igen. Az alkalmazás használata a felhasználók számára teljesen ingyenes, és ez a jövőben is így marad. 

Miben különbözik a BillKiller más tarifaösszehasonlító oldalaktól?2021-11-29T07:22:42+00:00

A BillKillerhez hasonló szolgáltatások mind ugyanazon az elven működnek: a tarifacsomag-ajánlatok és a felhasználói szokások összevetéséhez a felhasználótól kérik be az adatokat, manuális adatbevitel útján.

Ahhoz viszont, hogy egy ilyen megoldás pontos számításokat tudjon végezni, komoly munkát igénylő adatbevitelre és -elemzésre van szükség. Ezt a BillKiller saját fejlesztésű tarifaajánló algoritmusa másodpercek alatt elvégzi helyetted.

Szükséges a telefonomon tartanom az alkalmazást, miután megkaptam az ajánlatokat?2021-11-29T07:22:49+00:00

Nem szükséges, viszont javasoljuk, hogy legalább évente futtass újabb összehasonlítást, hogy ellenőrizd, még mindig az aktuális csomagod illik-e leginkább a telefonhasználati szokásaidhoz.

Biztonság

Milyen adatokhoz fér hozzá a BillKiller?2021-11-29T07:22:58+00:00

A mobiltelefonod által naplózott információkhoz arra vonatkozóan, milyen mobilszolgáltatók felé összesen mennyit telefonáltál, hány üzenetet küldtél és mennyit neteztél. A BillKiller kizárólag a telefonod adat-, hívás- és SMS-forgalmát elemzi és veti össze a piacon elérhető ajánlatokkal. A tételes híváslistádhoz, a hívásaid vagy az üzeneteid tartalmához és az általad felkeresett weboldalakhoz nem fér hozzá.

Miért van szükség ezeknek az adatoknak a megadására?2021-11-29T07:23:05+00:00

Ahhoz, hogy az új tarifacsomag a lehető legjobban lefedje a valós telefonhasználati szokásaidat, tudnunk kell, havonta hány percnyi hívást indítottál és hány SMS-t küldtél különböző hálózatokba, és mennyit használtad az internetet az elmúlt 12 hónapban. Az alkalmazás által gyűjtött adatok összesített adatok, amelyeket te is megtekinthetsz, mielőtt az alkalmazáson keresztül elküldenéd azokat nekünk.

Biztonságos a BillKiller alkalmazás?2021-11-29T22:38:57+00:00

A személyes adataidat és a számításokhoz használt adatokat egyaránt az AWS (Amazon Web Services) európai szerverein tároljuk. Az AWS a világ vezető felhőszolgáltatója, és olyan ügyfelek adataiért felel mint a Disney, a NASA, a Netflix, a Samsung vagy a Xiaomi. 

A tarifaajánló algoritmus működésének pontosságát és hitelességét a PwC által kiállított függetlenségi tanúsítvány igazolja. Adatvédelmi tanácsadónk a PwC magyarországi jogi partnerirodája, a Réti, Várszegi és Társai PwC Legal.

Miért nem tölthető le az alkalmazás az App Store-ból vagy a Google Playből?2021-11-25T14:37:38+00:00

Az App Store és a Google Play jelenleg nem támogatja olyan alkalmazások letöltését, amelyek hozzáférést igényelnek a telefon naplózott hívás-, SMS- és adatforgalmi információihoz. Még akkor sem, ha az adatokhoz a program kizárólag anonimizált, aggregált formában férhet hozzá.

Samsung készülékekre azonban már közvetlenül is letölthető a BillKiller a Galaxy Store áruházból.

BillKiller elérhetőségek

Elakadtam.
Hol kaphatok gyors segítséget?

Hívj minket munkanapokon 8:00 és 16:30 között a +36 1 373 7937es telefonszámon.

BillKiller hírlevél-feliratkozás

Segítünk leszámolni a felesleges kiadásokkal

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj szakértői tippjeinkről, ajánlatainkról, a mobilvilág híreiről és a BillKillerrel kapcsolatos újdonságokról!

Go to Top