Miért hoztuk létre a BillKillert?

A korlátlan mobiltarifa-csomag elsőre csábító vagy kézenfekvő választásnak tűnhet. Egészen addig, amíg meg nem nézzük, mire használjuk a telefonunkat valójában. Kevesen tudják, hogy egy átlagos magyar előfizető havonta összesen 4,4 GB mobilnetet használ, 221 percet beszélget és 9 darab SMS-t küld. Azt pedig még kevesebben, hogy ezeket az igényeket akár egy 1.300 forintos tarifacsomaggal le lehetne fedni. Ezért sokan kényelemből vagy megszokásból inkább olyat választanak, ami ennek sokszorosába kerül – és javarészt kihasználatlan marad.
A BillKillerrel a mobilelőfizetők gyorsan és egyszerűen megtalálhatják a számukra legkedvezőbb ajánlatokat és válthatnak új díjcsomagra. Mindezt anélkül, hogy 12 havi részletes telefonszámlát és adatforgalmat kellene összevetniük a jelenleg itthon elérhető 1.000+ különböző tarifacsomaggal. Elhivatott munkatársak, profi fejlesztőcsapat és független szakértői támogatás biztosítja, hogy a felhasználóink tényleg azt kapják, amit megérdemelnek: személyre szabott mobilszolgáltatást a lehető legjobb áron.

Alapítók

Alapítók

Halmai Attila – BillKiller-alapító

Halmai Attila

Mérnök-informatikus vagyok, több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal a bankszektorban. Első kézből tudom, hogy a pénzügyi szolgáltatásokhoz hasonlóan a mobiltarifa-csomagok is sokszor nehezen átláthatók és alig összehasonlíthatók a fogyasztók számára. Hiszek abban, hogy a BillKillerrel utat nyitunk az egyénre szabott tarifák, hosszú távon pedig a méltányosabb árazás felé.

Sallai Ákos

Közgazdászként az elmúlt 20 évet saját vállalkozásaim fejlesztésével töltöttem. Ezt az tapasztalatot hozom magammal a BillKillerbe, hogy a megoldásunkkal minél hatékonyabban és szélesebb körben tudjuk növelni a fogyasztói tudatosságot. A célom egyszerűvé tenni a bonyolultnak tűnő döntéseket és segíteni a fenntartható fogyasztás irányába történő elmozdulást.

Sallai Ákos – BillKiller-alapító
Sallai Ákos – BillKiller-alapító